HLADNA JELA: | ||
Pršut sa dinjom | ||
Kulen sa Istarskom salatom (masline crne, zelene, lučice, mrkva) | ||
Lepeza raznih sireva | ||
Pečeni svinjski hladni kare sa pjenicom od šunke | ||
Šparoge ala Belevue (u obliku pauna) | ||
Riblja salata od hobotnice i dagnji | ||
Zapečene školjke (jakovljeve kapice) | ||
Salata od šampinjona sa francuskim dresingom | ||
TOPLA JELA: | ||
Zapečeni štrukli | ||
Pisanica "Weligton" i miješano povrće | ||
Pureće roladice sa rižom i šampinjonima | ||
Miješana morska riba sa rižom | ||
Zeleni rezanci sa lososom i kozicama | ||
Dalmatinska pašticada sa njokima | ||
Pileći odresci sa američkim prilogom (krumpir, špek, šampinjoni, lučice) | ||
SALATE: | ||
Krastavci u vrhnju | ||
Rajčica | ||
Zelena salata | ||
Zelje | ||
DESERT: | ||
Voćna salata u košaricama od lubenica | ||
Razni sitni kolači | ||
*Ponude su informativnog karaktera |