Hladno-topli buffet 2

HLADNA JELA:
Pršut sa dinjom
Kulen sa Istarskom salatom (masline crne, zelene, lučice, mrkva)
Lepeza raznih sireva
Pečeni svinjski hladni kare sa pjenicom od šunke
Šparoge ala Belevue (u obliku pauna)
Riblja salata od hobotnice i dagnji
Zapečene školjke (jakovljeve kapice)
Salata od šampinjona sa francuskim dresingom
TOPLA JELA:
Zapečeni štrukli
Pisanica "Weligton" i miješano povrće
Pureće roladice sa rižom i šampinjonima
Miješana morska riba sa rižom
Zeleni rezanci sa lososom i kozicama
Dalmatinska pašticada sa njokima
Pileći odresci sa američkim prilogom (krumpir, špek, šampinjoni, lučice)
SALATE:
Krastavci u vrhnju
Rajčica
Zelena salata
Zelje
DESERT:
Voćna salata u košaricama od lubenica
Razni sitni kolači
*Ponude su informativnog karaktera